Vergelijk 68 organisaties

Steunwijzer brengt het aanbod van ondersteuning en zorg in de gemeente waar je woont overzichtelijk in beeld. Met Steunwijzer ga je op zoek naar passende ondersteuning voor jezelf, iemand in je omgeving of een cliënt. Het aanbod kan ook nog eens met elkaar vergeleken worden. Nog niet alle diensten, producten en organisaties staan op de website. Deze worden stapsgewijs ingevoerd.

 • Zorgboerderij De Hooiberg						in Bladel

  Zorgboerderij De Hooiberg in Bladel

  Met indicatie 

  We bieden herstelondersteunende zorg aan mensen met een psychiatrische achtergrond, hierbij kun je denken aan mensen die last hebben van een depressie, psychoses, angstaanvallen, een bipolaire stoornis, verslavingsproblematiek etc....

  Productcodes:
  10106
  Vestigingen:
  1
 • Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ)						in Reusel

  Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) in Reusel

  Met indicatie 

  SZZ doet de zorginkoop, contractbeheer, administratie en verantwoording WMO, Jeugdwet en WLZ voor de aangesloten leden met een zorgboerderij. Daarnaast ondersteunt zij haar leden bij ontwikkeling kwaliteit, kennis & innovatie aanbod.

  Productcodes:
  10101
  Vestigingen:
  16
 • Actief Zorg						in Eindhoven

  Actief Zorg in Eindhoven

  Met indicatie 

  Als u op zoek bent naar thuiszorg voor uzelf of één van uw naasten bent u bij Actief Zorg aan het juiste adres. Thuiszorg is maatwerk. Persoonlijk, dichtbij en samen, zijn hierbij onze uitgangspunten.

  Productcodes:
  01A06 HH3 en 10101
  Vestigingen:
  7
 • Oktober						in Eersel

  Oktober in Eersel

  Met indicatie 

  Oktober is een organisatie met zeven woonzorgcentra, een zorgboerderij en Thuiszorg en Welzijnsdiensten in De Kempen, Veldhoven, Eindhoven en Waalre.

  Productcodes:
  10108 en 01A04 HH1
  Vestigingen:
  5
 • Active4you						in Eindhoven

  Active4you in Eindhoven

  Met indicatie 

  Active4you biedt gespecialiseerde individuele, diverse groepsbegeleidingen en logeeropvang aan kinderen, jongeren en (jong) volwassenen in situaties waarbij er sprake is van gedrags-, ontwikkelings- en/of opvoedingsproblematiek....

  Productcodes:
  43J11, 50J08, 50J11, 42A03 en 10105
  Vestigingen:
  5
 • Regionaal Autisme Centrum						in Eersel

  Regionaal Autisme Centrum in Eersel

  Met indicatie 

  Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met autisme. We ondersteunen mensen met autisme van alle leeftijden, in al hun levensfasen, op alle levensgebieden, daar waar en wanneer het nodig is....

  Productcodes:
  10A60
  Vestigingen:
  4
 • De Eburon						in Bergeijk

  De Eburon in Bergeijk

  Met indicatie 

  De Eburon biedt intensieve begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen met een psychiatrische en / of lichtverstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek in de vorm van beschermd wonen, dagbesteding.

  Productcodes:
  10105
  Vestigingen:
  2
 • Voorwaarts Coaching						in Knegsel

  Voorwaarts Coaching in Knegsel

  Met indicatie 

  Voorwaarts levert coaching en begeleiding met inzet van een paard voor mensen met psychische klachten zoals angst, somberheid, faalangst, adhd, stress/burn-out klachten, rouw en opvoedproblemen.

  Productcodes:
  10105 en 10102
  Vestigingen:
  2
 • Zorgmed Thuiszorg B.V.						in Eindhoven

  Zorgmed Thuiszorg B.V. in Eindhoven

  Met indicatie 

  Zorgmed is een regionale, betrokken zorgorganisatie en biedt alle vormen van thuis- en kraamzorg en ambulante begeleiding. Wij werken in kleine teams en hebben de kennis en mogelijkheden om snel en flexibel de beste zorg op te starten.

  Productcodes:
  10101, 01A04 HH1 en 45J25...
  Vestigingen:
  2
 • Jan Arends bv						in Eindhoven

  Jan Arends bv in Eindhoven

  Met indicatie  Met verwijzing 

  Ben je de grip op je leven kwijt? Bij Jan Arends helpen we je graag verder. We geven begeleiding, training en opvang bij het dagelijks leven. En we doen we er alles aan om je te helpen de toekomst vol vertrouwen in te gaan: samen met jou!

  Productcodes:
  10101
  Vestigingen:
  2
 • impegno						in Eindhoven

  impegno in Eindhoven

  Met indicatie 

  Impegno biedt tijdelijke zorg aan mensen en gezinnen met flinke psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. We zijn laagdrempelig en we werken ambulant....

  Productcodes:
  10104, 10105, 10106, 10103, 10102...
  Vestigingen:
  2
 • Action Kids B.V.						in Best

  Action Kids B.V. in Best

  Met indicatie 

  Action Kids heeft zich gespecialiseerd in de individuele begeleiding, groepsbegeleiding en tijdelijk verblijf voor kinderen (4-12; 12-18) en jongvolwassenen(18-23) die belemmeringen ervaren in hun ontwikkeling.

  Productcodes:
  43J11, 50J07 en 50J11
  Vestigingen:
  2
 • Buro MAKS						in Breda

  Buro MAKS in Breda

  MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland....

  Vestigingen:
  2
 • Voorzet						in Amsterdam

  Voorzet in Amsterdam

  Voorzet is de specialist op het gebied van autisme. Wij bieden ondersteuning op alle levensgebieden....

  Vestigingen:
  2
 • Woonzorg Hapertse Kluis BV						in Hapert

  Woonzorg Hapertse Kluis BV in Hapert

  Met indicatie 

  Hapertse Kluis is een particuliere dagbesteding en woonzorgvoorziening in het hart van de Brabantse Kempen. Wij bieden persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en huiselijkheid met een vast team van professionele medewerkers....

  Productcodes:
  10109
  Vestigingen:
  1